12 syytä juoda omenaviinietikkaa säännöllisesti

12 syytä juoda omenaviinietikkaa säännöllisesti

Omenaviinietikan terveyshyödyt

Omenaviinietikkaa valmistaa hapata omenamehua, kunnes sokeri muuttuu etikaksi. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi omenat on korjattava ympäristöystävällisiltä alueilta, eikä itse nestettä saa kuumentaa, suodattaa tai sekoittaa kemiallisiin lisäaineisiin.

Suurin osa omenaviinietikasta laskeutuu pullon pohjalle, niin sanottu etikan äiti. Sisältää eniten hyödyllisiä alkuaineita, se koostuu aktiivisista etikkahappobakteereista, jotka yhdessä hapen kanssa myös fermentoivat viiniä tai muita nesteitä, joten pullo tulee puhdistaa ennen käyttöä ravistettavaksi.

Tavallisen omenamehun hyödyllisten ominaisuuksien lisäksi omenasiideri etikalla on seuraavat ominaisuudet: antibakteerinen, antiviraalinen, antifungaalinen. Siksi se on korvaamaton lääke iho-ongelmiin. Luonnollisesti samealla omenaviinietikalla on terveyttä edistäviä etuja ja se voi parantaa tiettyjä sairauksia.

1. Omenaviinietikka parantaa ruoansulatusta

Pienen määrän omenaviinietikkaa lisäämällä juomaveteen voi luonnollisesti parantaa ruoansulatusta. Tätä varten laimenna ruokalusikallinen omenaviinietikkaa suureen lasilliseen vettä, sekoita hyvin ja juo 15 minuuttia ennen ateriaa. Tämä stimuloi mahanesteen eritystä ja ruoka sulaa nopeammin.

On tärkeää käyttää raakaa, pastöroimatonta sameaa omenasiiderietikkaa halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. saavuttaa. Suodatettu tai pastöroitu omenaviinietikka ei sisällä tarpeeksi entsyymejä ja muita ravintoaineita, jotka löytyvät raakaetikasta.

Kaikki luonnollinen omenaviinietikka sisältää hyödyllisiä kivennäisaineita. ja hivenaineet, matalatiheyksiset lipoproteiinit kolesterolia alentamaan, pektiini rasvaa polttamaan, etikkahappo, virusten vastainen omenahappo, elävät entsyymit, aminohapot ja monet muut hyödylliset ravintoaineet.

Kohteen Ruoansulatuksen parantamiseksi on parasta syödä säännöllisesti, mieluiten ennen jokaista pääateriaa. Se voi myös vähentää nälkää ja auttaa painonpudotuksessa.

2. Omenaviinietikka närästykseen, suolistosairauksiin ja ummetukseen

Säännöllinen veteen laimennetun omenaviinietikan käyttö auttaa vähentämään mahan happamuutta, mikä johtaa närästykseen. On tärkeää ymmärtää, että puhdas omenaviinietikka on liian hapanta ihmisille, jotka kärsivät närästyksestä tai mahahaavoista.

Raaka omenasiiderietikkalietteen sisältämä omenakuitu rauhoittaa ruoansulatuskanavaa, mikä auttaa vähentämään vatsakramppeja, turvotusta ja turvotusta estämään turvotusta.

Omenaviinietikkaa voidaan käyttää myös lievänä laksatiivina stimuloimaan suoliston peristaltiaa epäsäännöllisissä ummetustilanteissa. Sillä ei pitäisi olla laksatiivista vaikutusta, jos suolistosi on säännöllistä.

3. Candida-sienen ehkäisy ja suolistobakteerien normalisointi omenaviinietikalla

Omenaviinietikka on täynnä hyödyllisiä happoja, jotka parantavat suolistoflooraa. Etikka- ja omenahapoilla on antibakteerisia, antimikrobisia ja sieniä torjuvia ominaisuuksia, ja ne voivat auttaa rajoittamaan candida-bakteerin leviämistä suolistossa, jota esiintyy runsaan sokerin kulutuksen yhteydessä.

4. Immuunijärjestelmän vahvistaminen omenaviinietikalla

Suolistofloora liittyy läheisesti kehomme immuunijärjestelmään. Ja monissa tapauksissa suotuisten olosuhteiden luominen hyödyllisten bakteerien kasvulle on järkevää parantaa yleistä terveyttäsi. Omenaviinietikka voi auttaa tässä.

Lisäksi raaka, suodattamaton omenaviinietikka aktivoi imusolmukkeita ja auttaa puhdistamaan imusolmukkeita ja ohentamaan kehon limaa. Ajan myötä tämä voi lievittää ummetusta, lisätä vastustuskykyä vilustumiselle ja lievittää allergioita.

5. Säädä verensokeritasoja omenaviinietikalla

Omenaviinietikka sisältää etikkahappoa, joka hidastaa yksinkertaisten hiilihydraattien sulamista ja siten säätelee verensokeritasoja.

Raakaomenaviinietikan hypoglykeeminen vaikutus on osoitettu useissa tutkimuksissa: “Etika voi merkittävästi parantaa aterian jälkeistä (aterian jälkeen) insuliini- ja insuliiniherkkyyttä insuliiniresistenteillä koehenkilöillä… Siten etikan vaikutukset ovat samanlaisia kuin akarboosilla tai metformiini (diabeteslääkkeet)”

< h2 align="left">6. Omenaviinietikka korkeaan verenpaineeseen

Jotkin eläintutkimukset ovat osoittaneet, että omenaviinietikka voi alentaa korkeaa verenpainetta, ja Internet-foorumeilla on monia raportteja sen käytöstä juuri tähän tarkoitukseen.

On mahdollista, että raaka omenaviinietikka lisää typpioksidin tuotantoa, mikä auttaa rentouttamaan verisuonia. Lisäksi omenaviinietikalla on myönteinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään, mikä luonnollisesti johtaa korkean verenpaineen laskuun ajan myötä.

7. Kehon puhdistaminen omenaviinietikalla

Omenaviinietikka on suosittu ainesosa detox-raporteissa, joilla on myönteisiä tuloksia. Jo mainittujen kehoa puhdistavien etujen lisäksi veteen laimennettu raaka ja suodattamaton omenaviinietikka puhdistaa maksan.

Rusikallinen omenaviinietikkaa suureen lasilliseen vettä ennen jokaista ateriaa käytetään usein päivittäiseen ehkäisevään kehonpuhdistukseen ja detox-hoitoon. Joissakin tapauksissa puhdistukseen voidaan käyttää enemmän etikkaa, mutta tässä tapauksessa on parempi kääntyä ammattilaisen puoleen.

8. Pudota painoa omenaviinietikalla

Etikkahappo estää rasvan kertymistä elimistöön yleensä ja erityisesti maksaan. Korkea pektiinipitoisuus vähentää rasvan imeytymistä aterioista.

Omenaviinietikka vähentää myös nälän tunnetta ja vähemmän ruokaa saa sinut kylläisemään aterialla. Tietenkin, jos toivot, että vain 1 ruokalusikallinen etikkaa päivässä auttaa sinua laihtumaan, olet väärässä. Vain kokonaisvaltainen lähestymistapa on tehokas.

9. Poista pahanhajuinen hengitys omenaviinietikalla

Luonnollisen omenaviinietikan hapot tappavat suussasi pahanhajuista hengitystä aiheuttavat bakteerit. Voit käyttää sitä myös suun huuhteluun, kun peset kasvosi aamuin illoin.

10. Omenaviinietikan sisältämät ihovitamiinit

Omenaviinietikka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja sitä on jo pitkään suositeltu ihon tonic-aineena. Se voi myös auttaa hoitamaan ihosairauksia, kuten aknea, varsinkin kun sitä käytetään säännöllisesti sekä sisäisesti että ulkoisesti.

11. Omenaviinietikka voi auttaa jalkakrampiin ja väsymykseen

Omenaviinietikan nauttiminen voi lisätä kehon kaliumtasoja, mikä johtaa jalkakrampiin ja krooniseen väsymykseen.

12. Omenaviinietikan kestävyyttä ja energiaa

Raaka ja suodattamaton omenaviinietikka on pitkään tunnettu tonic- ja energisaattorina. Päivittäisellä käytöllä se lisää kestävyyttä.

Omenaviinietikka on mm. välttämätön apulainen ruoanlaitossa, sitä lisätään salaatteihin, teesiin, marinadeihin, erilaisiin kastikkeisiin ja kastikkeisiin.< /p>