Avokado – superruoka, jossa on monia ravintoaineita

Avokado - Trenfood vitamiineilla

Avokadoa käytetään yleisesti kylmien välipalojen valmistukseen. Se on olennainen osa ikääntymistä ehkäiseviä tuotteita ja niiden johtaja.

Pehmeitä ja kermaisia avokadoja arvostetaan kaikkialla maailmassa niiden hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi.

Ne edistävät painonpudotusta ja vähentävät ylimääräistä kolesterolia veressä. parantaa muistia ja vähentää sydänsairauksien riskiä.

Kasvis, pähkinä vai hedelmä?

Avokado ei ole makea, vaan enemmänkin vihannes, ja hedelmän kemiallinen koostumus on samanlainen kuin vihannesten. Avokadoa on pitkään pidetty pähkinänä, mutta neutraalista mausta huolimatta se on hedelmä. Avokadon hedelmillä on erilainen muoto, koko ja väri.

Mitä avokado sisältää?

Avokadon ympärivuotinen saatavuus myymälöidemme hyllyillä auttaa palauttamaan kehon vitamiiniepätasapainon, koska tämän päärynän hedelmät sisältävät kaliumia, fosforia, kalsiumia, magnesiumia , natriumia, rautaa ja vitamiineja A, C, K, E, B. Avokadoa on tarjolla monissa eri ruoissa välipaloista jälkiruokiin.

Avokado sisältää runsaasti rasvahappoja

Avokadolla on myönteinen vaikutus moniin ihmiskehon elimiin. Eksoottiset hedelmät parantavat muistia, vähentävät sydän- ja verisuonisairauksien riskiä ja kaikki sen rakenteen muodostavien monityydyttymättömien rasvahappojen ansiosta.

Niiden puute voi olla yksi syy ateroskleroosin kehittymiseen. Avokadon sisältämä kalium edistää sydämen oikeaa toimintaa, normalisoi vesi-suola-aineenvaihduntaa kehossa ja lisää vastustuskykyä stressille.

Vitamiinit ja kivennäisaineet

Avokadoa suositellaan ihmisille, joilla on korkea verenpaine, koska sillä on taipumus alentaa sitä. Avokadon hyödyt näkyvät verenkierron ja verenmuodostuksen normalisoitumisessa.

Kupari, joka on osa avokadon kivennäis- ja vitamiinikoostumusta, ehkäisee anemiaa; Rauta on tärkein hematopoieettinen alkuaine ja B2-vitamiini (riboflaviini), joka osallistuu punasolujen muodostukseen.

Lisäksi kupari ja rauta yhdistettynä toisiinsa imeytyvät edullisesti elimistössä. Avokado on hyvä koko ruoansulatusjärjestelmälle ja auttaa ummetukseen.

Avokadon ravintoaineet

Hedelmä on erittäin ravitseva, se ei sisällä haitallisia rasvoja tai sokereita. Avokadon koostumus sisältää öljyhappoa, joka estää kolesterolin muodostumista veressä ja myös hajottaa jo kertynyttä kolesterolia.

Avokado sisältää paljon kaliumia (enemmän kuin banaani), natriumia, kalsiumia, fosforia, mangaania, magnesiumia ja muita kivennäisaineita.

Avokado on monien vitamiinien toimittaja. kuten C-vitamiini, ryhmä B-vitamiinia, provitamiinia A ja D-vitamiinia. E-vitamiinipitoisuuden ansiosta, joka auttaa suojaamaan soluja ikääntymiseltä ja rikastuttamaan niitä hapella, on vain vähän avokadon vertaisia hedelmiä. . Lisäksi se sisältää biologisesti aktiivisia aineita, jotka nuorentavat ihmiskehoa yleensä.